لذیذ

دستور تهیه های متنوع برای غذاهای لذیذ.

طرز تهیه خورش ترش واش

خورش ترش واش یکی غذاهای محبوب گیلانی است که اصالتا درون ظرفی به نام گمج طبخ می‌شود و در آن از سبزی به اسم «ترش واش» استفاده می‌شود.

مواد لازم برای تهیه خورش ترش واش :

پیاز متوسط 1 عدد

سیر رنده شده 2 حبه

مرغ 4 تکه

رب انار یک قاشق چایخوری

سبزی ترش واش 500 گرم

نمک و فلفل به مقدار لازم

زردچوبه به مقدار لازم

بادمجان متوسط 3 عدد

گوجه فرنگی 2 عدد

 

ترش واش خورش دستور توسط Zahra Nasiri - کوکپد

طرز تهیه خورش ترش واش :

ابتدا یک پیاز متوسط را رنده کنید و به همراه دو حبه سیر رنده شده تفت بدهید و با زردچوبه تفت بدهید بعد تکه های مرغ را اضافه کنید و مقدار کمی فلفل سیاه بریزید و مقداری که مرغ ها سرخ شدند سپس یک قاشق چایخوری رب انار بریزید و تفت بدهید و بعد سبزی ترش واش را اضافه کنید و بعد کمی با هم تفت بدهید بعد آب بریزید و اجازه بدهید آرام آرام بپزد و جا بیفتد بادمجان و گوجه را جدا سرخ کنید و هنگام سرو آن را کنار ظرف بگذارید.

همچنین بخوانید:

نکته برای تهیه خورش ترش واش :

• سبزی خورش ترش واش شامل ترش واش، کاکوتی، چوچاق،گشنیز، نعناع، برگ چغندر و سیر همراه این سبزی ها چرخ شود و سرخ شوند و استفاده شوند. میزان ترش واش به بقیه ی سبزی ها دو به یک یا حتی سه به یک هم استفاده می کنند که این کاملا سلیقه ای است و مخصوص استان گیلان است.

• سبزی ترش واش را می توانید سرخ کنید و بسته بندی کنید و داخل فریزر نگهداری کنید و هنگام پخت خورش ترش واش استفاده کنید.

• برای پخت خورش ترش واش می توانید به جای رب انار از رب آلوچه یا آب نارنج استفاده کنید.

منبع: ashpazkhoone

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی