میگو پفکی یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود.
مواد لازم برای میگو:
میگو :1 کیلو
پیاز:یک عدد
تخم مرغ : یک عدد
آبلیمو :یک قاشق سوپخوری
ماست :دو قاشق سوپخوری
آرد :2/3 لیوان
زعفران :نصف قاشق چایخوری
بیکینگ پودر :یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل :به مقدار لازم
همچنین بخوانید:
- دستور تهیه کرم کارامل
- لذت بخش ترین “تیرامیسو” به همراه طرز تهیه خوشمزه آن
- طرز تهیه “میگو پلو مجلسی” با دستور تهیه ای اصولی
طرز تهیه میگو پفکی :
ابتدا میگو را تمیز کنید و بشویید و یا میگوی تمیز شده را از بازار تهیه کنید. سپس آن را در آب پیاز بریزید و مقداری آبلیمو وفلفل سیاه به آن اضافه کنید.
روی آن را بپوشانید و یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.
در این فاصله سس مخصوص میگو پفکی را آماده کنید. به این ترتیب که آرد ، نمک ،تخم مرغ ، زعفران ، ماست و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید.
اگر سس شل بود به آن مقداری آرد و اگر هم سفت شد ، مقداری ماست به آن بیفزایید.
میگو را پس از یک ساعت از یخچال بیرون بیاورید و از آب پیاز خارج کنید و داخل سس آماده شده بریزید.
مجددا در ظرف را ببندید و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید.قابلمه کوچکی را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید به طوری که میگوها داخل آن غوطه ور شوند.
حرارت را کم کنید و میگوها را یکی یکی داخل روغن داغ قرار دهید تا دو طرف آن طلایی شود.
نکات تکمیلی در مورد میگو پفکی
میگو پفکی جزو خوراک - ماهی و میگو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و و 40دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
میگو پفکی را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
منبع : secook
- شنبه ۵ مهر ۹۹