کرم کارامل نام یک دسر غربی و پر هوادار است که به عنوان یک دسر بین المللی شناخته می شود. این دسر با طعم های متنوع و متفاوت تهیه می شود.
مواد لازم برای کرم کارامل
تخم مرغ :۵ عدد
شکر :۲۲۰ گرم
شیر :نیم لیتر
وانیل : نصف قاشق مرباخوری
همچنین بخوانید:
- لذت بخش ترین “تیرامیسو” به همراه طرز تهیه خوشمزه آن
- طرز تهیه خورش ترش واش
- طرز تهیه “میگو پلو مجلسی” با دستور تهیه ای اصولی
طرز تهیه کرم کارامل
در ابتدا بهتر است شربت کارامل را تهیه کنید.برای تهیه شربت آن ، هفتاد گرم شکر را با دو قاشق سوپ خوری آب در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا رنگ آن کم کم
طلایی شود، پس از آنکه رنگ شربت طلایی شد، نصف لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و اجازه دهیدتا شربت به خوبی بجوشد; به حدی که ذرات شکرکاملا در شربت حل و غلیظ شود.
سپس شربت رادر ظرف دیگری بریزید و جدار ظرف را نیز به شربت آغشته کنید. در این لحظه ، شربت شما آماده است .
پس از تهیه شربت کارامل ، شیر را با شکر باقی مانده روی حرارت قرار دهید تا کمی بجوشد و پس از به جوش آمدن شیر، آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا سرد شود.
سپس تخم مرغ ها و وانیل را خوب بهم بزنید و با شیر سرد شده مخلوط کنید و مواد را در ظرفی که به شربت کارامل آغشته کرده اید، بریزید و داخل فر که ازقبل با حرارت ۳۵۰ درجه گرم کرده اید، به مدت یک ساعت و نیم قرار دهید.
پس از گذشت این مدت ، چنگال را در کرم فرو کنید. اگر مواد به چنگال نچسبد، کارامل شما آماده است . سپس در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود.
منبع: leztashpazi
- پنجشنبه ۴ دی ۹۹