لذیذ

دستور تهیه های متنوع برای غذاهای لذیذ.

اشکنه رو اینجوری بلدید درست کنید ؟

 اشکنه یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که در گذشته از غذاهای پر مصرف محسوب می شده است.

مواد لازم برای اشکنه

  • وغن:4 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه:یک قاشق مرباخوری
  • تخم مرغ:3-2عدد
  • نمک و فلفل قرمز:به میزان لازم

اشکنه پیاز

طرز تهیه اشکنه پیاز

روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را 8دقیقه در آن تفت دهید تا رنگ بگیرد.

زردچوبه را اضافه کرده و پس از یک دقیقه 2پیمانه آب جوش به آن بیفزایید و با در بسته، روی شعله ملایم 20دقیقه آن را بپزید.

تخم مرغ ها را در یک کاسه شکسته و هم بزنید، سپس به آرامی به اشکنه اضافه کرده و آن را هم بزنید. نمک و فلفل آن را اندازه کرده و پس از 5دقیقه آن را با نان سرو کنید.

همچنین بخوانید:

نکات تکمیلی در مورد اشکنه پیاز

اشکنه پیاز جزو آبگوشت و اشکنه میباشد

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .

اشکنه پیاز را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .

همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی