کورن داگ پنیری
مواد لازم برای تهیه 16 عدد کورن داگ | |
سوسیس هات داگ متوسط | 16 عدد |
آرد ذرت | 120 گرم |
آرد سفید | 120 گرم |
تخم مرغ | 1 عدد |
شیر | 235 میلیلیتر |
بیکینگ پودر | 1 قاشق مرباخوری |
شکر | 30 گرم |
نمک | 1/2 قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | 1/2 قاشق چایخوری |
پودر سیر (اختیاری) | 1/2 قاشق چایخوری |
پودر خردل (اختیاری) | 1 قاشق چایخوری |
پنیر چدار یا گودا | چند ورق |
روغن مخصوص سرخ کردن | به میزان لازم |
سیخ چوبی | 16 عدد |
دستور تهیه
- آرد سفید، آرد ذرت، بیکینگ پودر، نمک، شکر و فلفل را در کاسهای بریزید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
- شیر و تخم مرغ را در ظرف جداگانهای ریخته و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
- مخلوط شیر و تخم مرغ را به مخلوط مواد خشک اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مایه یکدستی حاصل شود.
- سپس روغن را در تابهای با دیواره بلند ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا حسابی داغ شود و دمای آن به ۱۷۵ درجه سانتیگراد برسد.
- سیخهای چوبی را در هات داگها فرو کنید و سپس یک ورقه پنیر به دور آن بپیچید، طوری که پنیر به اطراف آنها بچسبد.
- سپس هات داگها را به مدت ۲۰ دقیقه در فریزر قرار دهید.
- پس از ۲۰ دقیقه، هات داگها را از فریزر خارج کنید و در مایه کورن داگ بغلطانید تا کاملا به آن آغشته شوند.
- کورن داگهای پنیری را در روغن داغ قرار دهید و حدود ۳ الی ۴ دقیقه صبر کنید تا به رنگ طلایی روشن درآیند.
- کورن داگ پنیری سرخ شده را روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
کورن داگها را در ظرف سرو بچینید و همراه با سس کچاپ، سس مایونز یا هر نوع سس دلخواهی، به عنوان یک عصرانه خوشمزه میل کنید.
نکته: وجود شکر در مواد مایه کورن داگ، نه تنها باعث شیرین شدن آن نمیشود بلکه باعث میشود کورن داگها پس از سرخ شدن، خوشرنگتر شوند.
سخن آخر
هرچند کورن داک پنیری خوراکی خوشمزه است که غالبا مورد توجه کودکان و نوجوانان قرار میگیرد، ولی متخصصان تغذیه مصرف بیش از اندازه آن را توصیه نمیکنند. اینگونه فست فودها ارزش غذایی کمی داشته و باعث چاقی و اضافه وزن میشوند. البته ناگفته نماند که با تهیه کورن داگ با سوسیس خانگی و یا طبخ آن در فر، میتوانید از خوردن غذایی سرشار از پروتئین و فیبر لذت ببرید. لازم به ذکر است که شما میتوانید این کورن داگ لذیذ را به عنوان فینگر فود برای جشنهای تولد تهیه کرده و سرو کنید.
منبع: ستاره
- سه شنبه ۱۲ آذر ۹۸