طرز تهیه سس پستو
یکی از مهمترین اجزایی که باعث خوشمزه تر شدن خیلی از غذاها میشه سس اون غذاست در واقع میشه گفت اگه سس خوشمزه ای داشته باشیم میتونیم مطمئن باشیم که در نهایت غذای لذیذی هم خواهیم داشت. در این مطلب هم طرز تهیه یه سس ایتالیایی رو بهتون میگم که کاربرد های زیادی در انواع پاستا، پیتزا و ساندویج ها داره … امیدوارم تهیه اش کنین و ازش لذت ببرین با لذیذ همراه باشید
مواد لازم برای سس پستو
- برگ ریحان 500 گرم
- پنیر پارمزان 150 گرم
- مغز گردو(بادام زمینی،بادام هندی،پسته) 100 گرم
- سیر تازه 3 الی 4 حبه
- روغن زیتون 1 پیمانه
- آبلیمو تازه 2 قاشق غذاخوری
- نمک به مقدار لازم
- فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه سس پستو
مرحله اول
برای تهیه سس پستو، دانه کاج، پنیر پارمزان، خامه ترش، ۱۲۰ گرم ریحان، ۱۵۰ میلیلیتر روغن زیتون و فلفل و نمک را در غذاساز ریخته و کاملا مخلوط کنید.مرحله دوم
فیله مرغ را خرد کرده و به همراه پاپریکا و نمک و فلفل داخل تابه تفت دهید. در انتهای پخت سس پستو را به آن اضافه کنید.مرحله سوم
در قابلمهای مناسب، مقداری آب ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش آید سپس کمی نمک اضافه کنید.مرحله چهارم
پاستا را در قابلمهای حاوی آب جوش ریخته و به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزید. زمانی که پاستا نرم شد، آن را آبکش کنید.مرحله پنجم
در تابهای گود یا قابلمهای مناسب، کمی روغن زیتون بریزید. پاستای آبکش شده و سس تهیه شده را به آن اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید.مرحله ششم
استاک گوشت را به پاستا اضافه کرده و مخلوط کنید. در ظرف را گذاشته و اجازه دهید به مدت ۵ تا ۷ دقیقه روی حرارت بماند تا آب آن کشیده شود.مرحله هفتم
پس از این مدت پاستا را داخل ظرف مورد نظر ریخته، پنیر پستو را روی آن بریزید.- پنجشنبه ۷ آذر ۹۸