لذیذ

دستور تهیه های متنوع برای غذاهای لذیذ.

طرز تهیه “حلیم بادمجان” غذای مخصوص اصفهانی

طرز تهیه حلیم بادمجان با طعمی بی نظیر و باورنکردنی

حلیم بادمجان از جمله غذاهای ایرانی خوشمزه و لذیذ است که با مواد مغذی که در تهیه آن استفاده می شود بسیار مقویست و در بیشتر مناطق کشور از جمله اصفهان و کاشان بیشتر مورد استفاده قرار میگیرد.

حلیم-بادمجان-با-گردو

مواد لازم حلیم بادمجان خوشمزه و جا افتاده

مواد لازم حلیم بادمجان خوشمزه و دلچسپ

  • بادمجان 1 کیلو
  • عدس ا پیمانه
  • پیاز سرخ کرده ا پیمانه
  • کشک زعفرانی 1 پیمانه
  • گوشت گوسفندی 500 گرم
  • سیر سرخ کرده 1 الی 2 قاشق غذا خوری
  • زعفران ایرانی 1/2 پیمانه
  • نعناع داغ یک چهارم پیمانه
  • سیر تازه 2 حبه
  • نمک ، فلفل ، دارچین و زرد چوبه به مقدار لازم
  • روغن به میزان لازم
  • گردوی پودر شده برای تزیین

 

آموزش حلیم بادمجان خوشمزه درست کردن

طرز تهیه حلیم بادمجان

برای درست کردن حلیم بادمجان بهتر است ابتدا بادمجان های پوست کنده وقطعه قطعه شده را از چند ساعت قبل در آب و نمک قرار دهید تا هم هنگام سرخ کردن روغن کمتری مصرف کند و هم اگر بادمجان ها تلخ باشد تلخی آن هم گرفته شود.

سپس عدس ها را با مقداری آب بپزید و آماده کنید . بهتر است کمی هم به آن دارچین اضافه کنید تا سردی عدس گرفته شود.و طبع غذا گرم شود. بعد پیاز ها را به صورت عسلی سرخ میکنیم .

کشک پاستوریزه را هم می جوشانیم و کمی به آن زعفران اضافه میکنیم تا کشک زعفرانی شود .

 

نحوه پخت حلیم بادمجان اصفهانی با طعمی خاص

نعناع خشک را هم با کمی روغن به مدت 2 دقیقه تفت میدهیم، دقت کنید که نعناع نسوزد و رنگ سبز خود را حفظ کند.

همچنین گوشت را با کمی فلفل سیاه و پیاز سرخ شده و سیر خام و زرد چوبه تفت میدهیم و میگذاریم تا با کمی آب کاملا بپزد.

 

نحوه تهیه و تزیین حلیم بادمجان خوشمزه و جا افتاده

کوبیدن گوشت ها و بادمجان برای مرحله آخر حلیم بادمجان

بعد از اینکه همه مواد را آماده کردیم باید بادمجان های سرخ شده را ساطوری کنیم و گوشت های پخته شده را هم ریش ریش کنید و عدس ، گوشت و بادمجان را با گوشت کوب برقی یا دستی میکوبیم تا مخلوط شوند البته نیاز به کوبیدن زیاد نیست.مخلوط آماده شده را در ظرفی میکشیم و با پودر گردو، نعناع داغ ، سیر و کشک زعفرانی به دلخواه تزیین میکنیم.

نکات تکمیلی در مورد حلیم بادمجان

حلیم بادمجان جزو غذای محلی – اصفهان میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت میباشد .
حلیم بادمجان را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

منبع : coffeeshop007

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی