طرز تهیه حریره بادام
یکی از دغدغه های مهم کسانی که نوزاد شیرخوار دارند این است که پس از رسیدن نوزاد به سن شش ماهگی که زمان خوردن غذاهای کمکی است چه غذاهایی را در رژیم غذایی کودک قرار دهند تا علاوه بر راحتی هضم، ارزش غذایی بالا نیز داشته باشد. یکی از غذاهای مقوی و سنتی ایرانی که به رشد جسمی و ذهنی کودک کمک خوبی می کند حریره بادام است. حریر بادام یکی از غذاهای بسیار مقوی و مغذی برای کودکان در سن رشد و سالمندان است که علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد برای معده های حساس نیز بسیار مناسب است. حریره بادام از نظر ظاهری شباهت زیادی به فرنی آرد برنج دارد.
مواد لازم برای درست کردن حریره بادام:
بادام خام :3 عدد
شیر:1 لیوان پر
آرد برنج :1 قاشق غذاخوری سر پر
شکر :1 قاشق مرباخوری سر پر
همچنین بخوانید:
- طرز تهیه خورش ترش واش
- طرز تهیه “میگو پلو مجلسی” با دستور تهیه ای اصولی
- طرز تهیه |حلیم سریع و خانگی| کشدار برای افطاری ناب
طرز تهیه حریر بادام :
ابتدا بادامها را در آب بریزید و بگذارید آب به جوش بیاید.
30 ثانیه بیشتر لازم نیست بجوشد.
بادامها را آبکش کنید، رویشان آب سرد بگیرید و بلافاصله، به راحتی آنها را پوست بکنید.
سپس بادامها را با مقداری آب سرد و شکر در مخلوطکن بریزید تا در عرض چندثانیه به مایعی سفیدرنگ و شیرمانند تبدیل شود.
این مخلوط را روی شعله ملایم در حالی که به طور مرتب هم میزنید، به مدت حدود 20 دقیقه بپزید.
سپس آرد برنج را در شیر سرد حل کرده و به مخلوط فوق اضافه کنید و مجددا مرتب هم بزنید تا قوامی مانند ماست پیدا کند.
منبع :ashpazi.tibablog
- يكشنبه ۲۴ اسفند ۹۹