لذیذ

دستور تهیه های متنوع برای غذاهای لذیذ.

طرز تهیه کیک نسکافه ای خوشمزه

کیک نسکافه ای بسیار خوشمزه و راحت است و عطر و طعم و بافت خیلی خوبی دارد.کیک نسکافه یکی از انواع کیک های خوشمزه و پر طرفدار بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود.

مواد لازم برای کیک نسکافه

  • کره :140 گرم
  • شکر :150 گرم
  • آرد :160 گرم
  • تخم مرغ :6 عدد
  • آب جوش :2 قاشق سوپخوری
  • پودر نشاسته گندم :2 قاشق سوپخوری
  • مغز گردوی پودر شده :3/1 پیمانه
  • کاکائو :2 قاشق مرباخوری
  • نسکافه :2 قاشق مرباخوری
  • بیکینگ پودر :2 قاشق مرباخوری
  • شیر سرد :2 قاشق سوپخوری 

مواد لازم برای کرم

  • کره :25 گرم
  • پودر قند :60 گرم
  • نشاسته :2 قاشق سوپخوری
  • شیر :2/1 پیمانه
  • نسکافه و کاکائو :از هر کدام یک قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک نسکافه

ابتدا زرده ها را از سفیده جدا کرده و در دو ظرف مجزا بریزید. حالا شکر و کره را در کاسه ای بریزید و با هم زن خوب بزنید تا با هم ترکیب شوند.

سپس زرده ها را یک به یک افزوده و هر کدام را برای چند ثانیه هم بزنید تا بخوبی با مواد قبلی مخلوط شود.

در ادامه نشاسته و شیر را در کاسه کوچکی مخلوط کرده و داخل مواد قبلی بریزید، سپس کاکائو و نسکافه را در آب جوش حل کرده و اضافه نمایید.

در مرحله بعد سفیده ها را با هم زن خوب بزنید تا کف کند، سپس آرد و بکینگ پودر را الک کرده و به ترتیب به مخلوط زرده بیافزایید و با یک لیسک خوب مخلوط نمایید.

در مرحله آخر گردو را افزوده و مایه کیک را مخلوط کنید، سپس داخل قالب بریزید و برای نیم ساعت الی 40 دقیقه در فری که با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید.

در این فاصله مواد رویه کیک را در ظرفی بریزید و روی شعله کم بگذارید تا بجوشد و به غلظتی همانند فرنی برسد. سپس شعله را خاموش کرده و اجازه دهید خنک شود.

کیک را از فر بیرون آورده و بعد از اینکه خنک شد کرم را روی آن بریزید و با بریلو شکلاتی تزیین کرده و سرو نمایید.

همچنین بخوانید:

نکات تکمیلی در مورد کیک نسکافه

کیک نسکافه جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد.
کیک نسکافه را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد. 

تزئین کیک نسکافه

1/2 پیمانه شکر را در تابه ای بریزید و ذوب کنید. بادام ها را در شکر تفت دهید. سپس آن را در یک ظرف بریزید و پهن کنید تا خنک و سفت شود. پس از اینکه مخلوط بادام سفت شد آن ها را بشکنید و خرد کنید.

کیک را از یخچال بیرون بیاورید و خامه زده شده را روی آن بمالید بادام های خرد شده را روی خامه بریزید و نوش جان کنید.

منبع : کیک نسکافه ای نمناک

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی