کیک نسکافه ای بسیار خوشمزه و راحت است و عطر و طعم و بافت خیلی خوبی دارد.کیک نسکافه یکی از انواع کیک های خوشمزه و پر طرفدار بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود.
مواد لازم برای کیک نسکافه
- کره :140 گرم
- شکر :150 گرم
- آرد :160 گرم
- تخم مرغ :6 عدد
- آب جوش :2 قاشق سوپخوری
- پودر نشاسته گندم :2 قاشق سوپخوری
- مغز گردوی پودر شده :3/1 پیمانه
- کاکائو :2 قاشق مرباخوری
- نسکافه :2 قاشق مرباخوری
- بیکینگ پودر :2 قاشق مرباخوری
- شیر سرد :2 قاشق سوپخوری
مواد لازم برای کرم
- کره :25 گرم
- پودر قند :60 گرم
- نشاسته :2 قاشق سوپخوری
- شیر :2/1 پیمانه
- نسکافه و کاکائو :از هر کدام یک قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک نسکافه
ابتدا زرده ها را از سفیده جدا کرده و در دو ظرف مجزا بریزید. حالا شکر و کره را در کاسه ای بریزید و با هم زن خوب بزنید تا با هم ترکیب شوند.
سپس زرده ها را یک به یک افزوده و هر کدام را برای چند ثانیه هم بزنید تا بخوبی با مواد قبلی مخلوط شود.
در ادامه نشاسته و شیر را در کاسه کوچکی مخلوط کرده و داخل مواد قبلی بریزید، سپس کاکائو و نسکافه را در آب جوش حل کرده و اضافه نمایید.
در مرحله بعد سفیده ها را با هم زن خوب بزنید تا کف کند، سپس آرد و بکینگ پودر را الک کرده و به ترتیب به مخلوط زرده بیافزایید و با یک لیسک خوب مخلوط نمایید.
در مرحله آخر گردو را افزوده و مایه کیک را مخلوط کنید، سپس داخل قالب بریزید و برای نیم ساعت الی 40 دقیقه در فری که با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید.
در این فاصله مواد رویه کیک را در ظرفی بریزید و روی شعله کم بگذارید تا بجوشد و به غلظتی همانند فرنی برسد. سپس شعله را خاموش کرده و اجازه دهید خنک شود.
کیک را از فر بیرون آورده و بعد از اینکه خنک شد کرم را روی آن بریزید و با بریلو شکلاتی تزیین کرده و سرو نمایید.
همچنین بخوانید:
نکات تکمیلی در مورد کیک نسکافه
کیک نسکافه جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد.
کیک نسکافه را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد.
تزئین کیک نسکافه
1/2 پیمانه شکر را در تابه ای بریزید و ذوب کنید. بادام ها را در شکر تفت دهید. سپس آن را در یک ظرف بریزید و پهن کنید تا خنک و سفت شود. پس از اینکه مخلوط بادام سفت شد آن ها را بشکنید و خرد کنید.
کیک را از یخچال بیرون بیاورید و خامه زده شده را روی آن بمالید بادام های خرد شده را روی خامه بریزید و نوش جان کنید.
منبع : کیک نسکافه ای نمناک
- يكشنبه ۷ دی ۹۹