لذیذ

دستور تهیه های متنوع برای غذاهای لذیذ.

رولت خامه ای

طرز تهیه رولت خامه ای:

رولت خامه ای یا کیک رولت یک دسر بسیار خوشمزه و بی شک جزو پرطرفداری ترین شیرینی ها به حساب می آید. رولت از دسته کیک های اسنفجی است که به صورت نازک با قطری دو تا سه سانت پخته می شود و بر خلاف ظاهر پیچیده اش، خیلی راحت و سریع آماده می شود و شما به راحتی میتوانید آن را با کمک خامه و یا مربا در طعم ها و شکل های مختلف و ظاهر خیلی شیک و مجلسی آماده کنید.

در وبلاگ لذیذ بخوانید :در تهیه رولت کیک ، مربا یا خامه زده شده همراه با میوه های تازه بر روی کیک مالیده می شوند و بعد رول می شوند و شما می توانید با برش زدن رولت های کیکی کوچکی را نوش جان کنید.

مربا لیمو شیرین

پای هلو

شیرینی های ترمانند رولت بخاطر رطوبت زیادی که دارند و نیز به خاطر داشتن خامه و تخم مرغ در پخت آنها زودتر فاسد میشوند.و برای همین برای نگهداری آنها باید شیرینی ها را داخل ظرف در بسته قرار دهید و در فریزر نگهداری کنید.

در داخل رولت به جای خامه میتوانید از بستنی استفاده کنید. بعد از اینکه بستنی کمی نرم شد با قاشق آن را روی سطح کیک پخش کرده و کیک را رول کنید. سپس رول ها را به مدت 3 ساعت داخل فریزر قرار دهید تا بستنی دوباره سفت شود

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی