طرز تهیه رولت خامه ای:
رولت خامه ای یا کیک رولت یک دسر بسیار خوشمزه و بی شک جزو پرطرفداری ترین شیرینی ها به حساب می آید. رولت از دسته کیک های اسنفجی است که به صورت نازک با قطری دو تا سه سانت پخته می شود و بر خلاف ظاهر پیچیده اش، خیلی راحت و سریع آماده می شود و شما به راحتی میتوانید آن را با کمک خامه و یا مربا در طعم ها و شکل های مختلف و ظاهر خیلی شیک و مجلسی آماده کنید.
در وبلاگ لذیذ بخوانید :در تهیه رولت کیک ، مربا یا خامه زده شده همراه با میوه های تازه بر روی کیک مالیده می شوند و بعد رول می شوند و شما می توانید با برش زدن رولت های کیکی کوچکی را نوش جان کنید.
شیرینی های ترمانند رولت بخاطر رطوبت زیادی که دارند و نیز به خاطر داشتن خامه و تخم مرغ در پخت آنها زودتر فاسد میشوند.و برای همین برای نگهداری آنها باید شیرینی ها را داخل ظرف در بسته قرار دهید و در فریزر نگهداری کنید.
در داخل رولت به جای خامه میتوانید از بستنی استفاده کنید. بعد از اینکه بستنی کمی نرم شد با قاشق آن را روی سطح کیک پخش کرده و کیک را رول کنید. سپس رول ها را به مدت 3 ساعت داخل فریزر قرار دهید تا بستنی دوباره سفت شود
- يكشنبه ۲۲ تیر ۹۹