طرز تهیه فالوده شیرازی
فالوده یکی از دسرهای سنتی و قدیمی ایرانی محسوب می شود که طرفداران بسیار دارد. این دسر خوشمزه به صورت تنها یا با بستنی سنتی سرو می شود. معروف ترین نوع فالوده متعلق به شهر شیراز است که با نام فالوده شیرازی شناخته می شود.
مواد لازم برای فالوده شیرازی
- آب 2 لیوان
- شکر 2 لیوان
- گلاب 1/4 لیوان
- رشته فالوده 100 گرم
طرز تهیه فالوده با نودل برنج چینی
در وبلاگ لذیذ بخوانید :برای درست کردن این فالوده خوشمزه اول از همه دو پیمانه آب و دو پیمانه شکر را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید ، زمانی که دانه های شکر به خوبی حل شد آن را از روی حرارت بردارید و گلاب را اضافه کنید.
مخلوط را در یک کاسه استیل بریزید و داخل فریزر قرار دهید تا به مدت 5 ساعت بماند.
بعد از آماده شدن مخلوط بالا ، قابلمه ای را آب کرده و روی حرارت قرار دهید و بگذارید تا بجوشد، نودل ها را داخل آب جوش بریزید و بعد از 15 دقیقه آن را آبکش کرده با آب سرد بشویید و بگذارید تا آبش برود.
فالوده را با مخلوط شکر و آب در ظرفهای دسر بکشید با برش هایی از لیموی تازه تزیین کرده و سرو کنید.
بهتر است مخلوط شکر و آب را نیم ساعت قبل از سرو از فریزر خارج کنید تا کمی نرم شود.
منبع: میهن بلاگ
- يكشنبه ۲۷ بهمن ۹۸