مواد لازم برای درست کردن حلوای هویج خوشمزه
- هویج: 500 گرم
- آرد نان باگت : 1 پیمانه
- شکر: 1 و نیم پیمانه
- گلاب: 2/3 پیمانه
- روغن مایع: 2/3 پیمانه
- هل: 1 ق م
- شیر: 2 پیمانه
طرز تهیه کامل حلوای هویج
طرز تهیه حلوای هویج خوشمزه
برای درست کردن این حلوا ابتدا باید هویج را آماده کنیم . هویچ ها را پوست بگیرید و قطعه قطعه کنید و در داخل یک قابلمه کوچک بریزید و شیر را هم روی هویج بریزید تا حدی که
سطح روی هویج ها را بگیرد.قابلمه را روی حرارت قرار میدهیم تا هویج با شیر حدود 20 دقیقه بپزد.بعد از اینکه هویج ها نرم شد و کاملا با شیر پخت ، آن را پوره میکنیم .
نحوه درست کردن حلوای هویج
در مرحله بعد آرد الک شده را روی تابه با حرارت ملایم تفت میدهیم تا کمی بوی خامی آرد گرفته شود .پس از اینکه آرد تفت داده شد دوباره آن را الک میکنیم تا آرد ،داخل حلوا
گوله نشود.دوباره آرد را با حرارت ملایم به آرامی تفت میدهیم و بعد روغن را اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم .
اضافه کردن کره یا روغن به حلوای هویج
اگر هم بخواهید از کره استفاده کنید باید مقدارش با میزان روغن مایع به همان اندازه باشد.برای حلوای هویج نباید خیلی حلوا را تفت دهید چون آرد هر چه بیشتر تفت بخورد رنگش
تیره تر میشود و بهتر است رنگ حلوای هویج روشن باشد.
کاملترین دستور تهیه برای درست کردن حلوای هیج خوشمزه
بعد از اینکه حلوا با روغن کمی تفت خورد پوره هویج آماده شده را در ظرف دیگری روی حرارت میگذاریم و شکر را به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم تا شکر در هویج بر اثر حرارت
ذوب شود.
اضافه نمودن گلاب و هل به مابقی مواد حلوای هویج
بعد از اینکه شکر آب شد گلاب و هل را اضافه میکنیم .و بعد از اضافه کردن گلاب و هل شهد هویج را از روی حرارت برمیداریم و اجازه میدهیم کمی خنک شود و سپس آن را داخل
آرد تفت داده شده با روغن ،که داغ است به یکباره اضافه میکنیم .
در هنگام اضافه کردن شهد هویج باید حلوا را سریع و مداوم هم بزنید تا حلوا خودش را جمع کند.در این مرحله حلوا آمادست و میتوانید در ظرف دلخواه بریزید و تزیین کنید.
درست کردن و تزیین حلوای هویج
نکاتی خاص برای خوشمزه تر کردن حلوای هویج:
- توجه داشته باشید که این حلوا کمی چسبناک است و هنگام فرم دادن باید از مقداری روغن مایع استفاده کنید.
- اجازه بدین داغی حلوا گرفته شه در این صورت چسبندگیش کمتر میشه و راحتتر میشه باهاش کار کرد.
- میتوانید به جای اینکه هویج را بپزید و پوره کنید آب هویج را با کاسه کوچک تفاله نرم کنید و موقع آب گرفتن کنار بگذارید و به مواد اضافه کنید.
- می توان برای تهیه حلوای هویج از شیر به جای آب استفاده کرد که در این صورت حلوا هویج با شیر خواهیم داشت.
- زمانی که این حلوا با آرد تهیه می شود هویج آن نباید محسوس باشد و بهتر است آن را با میکسر به شکل پوره در آوریم یا اگر میکسر در دسترس نیست هویج را بپزیم و بعد آن را پوره کنیم.
- زمانی که پوره هویج آماده شد آن را داخل تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا مقداری از آب آن تبخیر شود.
- هر چه نسبت هویج به آرد بیشتر باشد حلوای هویج خوشمزه تری خواهیم داشت.
- برای پوره کردن هویج را رنده نکنید چون داخل حلوا مشخص میشود و جلوه خوبی ندارد.
- رنگ آرد در هنگام تفت به هیچ عنوان نباید تغییر کند.
- حلوای هویج را می توان تا چند ساعت در دمای محیط ( البته در محیطی که خیلی گرم نباشد ) نگهداری کرد.
- برای نگهداری طولانی مدت بهتر است در یخچال یا جای کاملا خنک نگهداری شود.
نکات تکمیلی در مورد حلوای هویج
حلوای هویج جزو دسرهای ایرانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
حلوای هویج را می توانید در وعده میان وعده - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 20 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
- دوشنبه ۲۸ مرداد ۹۸