مواد اولیه : برای 10 نفر
نان فرانسوی 1 عدد (450 گرمی)
کره 150 گرم (نرم شده)
پیازچه 1/3 فنجان (خرد شده)
خردل 4 قاشق چای خوری
پنیر سوییسی 5 تکه
گوشت قرمز 5 عدد (فیله نازک)
طرز تهیه:
نان را از عرض به تکه های 2.5 سانتیمتری ضخیم برش دهید. داخل یک کاسه، کره، پیاز و خردل را مخلوط کنید. سپس روی دو طرف هر تکه از نان ها پخش کنید.
هر تکه پنیر را به شکل چهار تکه مثلثی کات کنید و بین تکه های نان قرار دهید. فیله ها را از عرض نصف کنید سپس آنها را از طول کات کنید و هر تکه را روی هر کدام از تکه های نان قرار دهید.
نان را داخل یک فویل دوبل ضخیم قرار دهید و آن را به مدت 20 الی 25 دقیقه داخل فر با دمای 210 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) قرار دهید تا اینکه فیله ها ترد شود
منبع: اینستاگرام
- دوشنبه ۲ دی ۹۸