کیک یزدی نوعی شیرینی بومی یزد در مرکز ایران است و بیشتر در خود استان یزد برای پذیرایی در مراسمهای مذهبی از آن استفاده می کنند.
مواد لازم در تهیه آن، تخم مرغ، شکر، روغن جامد یا کره، آرد سفید، نمک میوه، جوش شیرین، بیکینگ پودر، ماست و یا شیر، هلو در صورت دلخواه مقداری کشمش و خلال پسته است.
منبع : ویکیپدیا
تخم مرغ :•: 2 عدد
وانیل :•: 1 قاشق چایخوری
جوش شیرین :•: 1 قاشق چای خوری
هل :•: مقداری
شکر :•: 150 گرم
آرد :•: 300 گرم
روغن مایع :•: 150 گرم
ماست :•: 100 گرم
آموزش آشپزی و شیرینی پزی و دستور تهیه کیک یزدی اصل و خوشمزه در منزل
طرز تهیه کیک یزدی
همه مواد را به جز آرد با هم به خوبی به وسیله ی هم زن برقی مخلوط می کنیم تا پف کرده و سفت شود بعد از آن آرد را الک می کنیم و آرام آرام به مواد اضافه می کنیم و با قاشق هم می زنیم تا گلوله نشود.
خمیر را درون قیف می ریزیم و کاغذ شیرینی چرب شده را داخل کاسه های مخصوص کیک می گذاریم و از مایع درون ان می ریزیم. بعد از اتمام کار کیک ها را درون فر با درجه حرارت 280 سانتی گراد می چینیم تا کیک ها پف کرده و روی آنها قهوه ای شود.
- دوشنبه ۳ آبان ۹۵